miercuri, 14 decembrie 2011

GIVEAWAY de Craciun!

In buticul cu mustata atmosfera de sarbatori a patruns si a adus cu ea un giveaway! Produsele oferite castigatoarei sunt cele din imaginile de mai jos, anume un set Christmas Joy de la Oriflame, compus din crema de corp si crema de maini (150ml, respectiv 100ml) si un fixativ cu efect de iluminare de la Semi di Lino (300 ml).

Daca doresti sa participi la acest giveaway, iata care sunt pasii de urmat:
1. Daca nu esti deja fan The Pink Moustache pe Facebook, da like paginii noastre (ai in coloana din dreapta o caseta corespunzatoare paginii Facebook si gasesti acolo butonul de Like).
2. Lasa un comentariu postarii acesteia care sa contina numele tau, asa cum este el trecut pe Facebook (ca sa pot identifica castigatoarea si sa o contactez).

Giveaway-ul este deschis pana marti, 20 decembrie inclusiv. Extragerea se va face pe baza numarului comentariului, care reprezinta numarul de concurs, cu ajutorul unui Random Number Generator.

Succes!

13 comentarii:

  1. Nume fb: Diana Dianne
    Buna! Tocmai am descoperit blogul tau ! E super tare! Mai astept postari noi.:* Bafta pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a inscris cu un comentariu pe facebook Damian Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello! M-am inscris si eu, numele de Fb e Rosa Belle. Succes cu blogul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina Sirca s-a inscris si ea pe facebook.

    Va rog ca de acum inainte sa va inscrieti printr-un comentariu AICI, pe blog, nu la postarea de pe facebook, poate nu se intelege foarte bine in postare.. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru giveaway!
    FB: Larisa Papy

    RăspundețiȘtergere